uFeel.me
Очакване
Автор: pupolino,  4 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 454
Хладен вятър нашепва за свежест,
за утихващи бури и сняг,
аз към тебе вървя цяла вечност,
да те срещна на пролетен праг.

Как ухае гората на младост!
Тъмни облаци бягат далеч.
Унесена в своята радост,
аз прегръщам земята и теб.

Аз прегръщам най-святото чувство,
що донесе на мен пролетта,
потопена в ухания пъстри,
пак докосвам с очи любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me