uFeel.me
Очакване
Автор: tonia_borisova,  29 юни 2011 г. в 01:44 ч.
прочити: 212

Не усетихме ранния мрак


как ни впримчи в синкави мрежи.


Тръпно чаках ръцете ти пак


да ме сепнат с огнена нежност.


И мечтаех – ей тъй, отведнъж,


да ме грабнеш лудо в тревата...


Но заплиска спасителен дъжд...


Лятна буря – сянка от вятър!


 


1975г.,В.Търново


Из книгата „ТАЙНСТВА”


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me