uFeel.me
Очакване
Автор: Gambrinus,  7 март 2011 г. в 14:30 ч.
прочити: 368

Очакване

        

Пораснало момиче –

Отчаян копнеж!

Осъдени съдби, сърца разделени,

Спомнящи си Любовта ни...

 

Самотно летище,

Пораснало момче,

Удавено в очакване

На отминала Любов...

 

Ти не дойде!

А аз те очаквах

В спомена на две детски Душύ...

 

02.03.2011.

Летище София

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me