uFeel.me
Обяснение в обич
Автор: gdiana,  23 април 2012 г. в 11:00 ч.
прочити: 350

Когато

лъчите слънчеви,

със нежно-розово,

лицето ми в длани

обгръщат

и през клепачи сънени

и мисли рошаво-боси,

аз в просъница

утринно те прегръщам …


Когато

оранжево-поруменял,

следобедът морно

преваля

и денят ми хаотичен

и аз,

към дома,

със твоите стъпки

по запотените улици крачим …

 

Когато

на глътки

тишината отпивам

от меките устни

на мрака

и свенливо-притихнала,

мъркащо-тръпнеща

да ме докоснеш

кротко очаквам…

До искреност,

до споделеност,

до премала,

аз чувствам,

че съм жива…

… и съм цяла.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me