uFeel.me
Обвинения
Автор: Nely,  6 юни 2010 г. в 22:27 ч.
прочити: 255
Разбрах те! Съжаляваш, че не ме обичаш!
Схванах! Не съм аз тази, след която ще тичаш.
Първо проливам сълзи, после чувам и твоите думи -
Съжаляваш! Не искаш да страдам,
                                                  а да бъдем приятели.

Виждам вината, изписана по твоето лице.
Страдаш че страдам.
Готов си да заровиш болката ми 
                                               където и да е!
Готов си да страдаш за моята усмивка.
Би се жертвал, а аз така искам твоята милувка...

Но, знаеш ли, грешиш! Грешиш ужасно!
Не, не си виновен! За мен не осъзнаваш нещо!
Страдам, да. В очите ми се вижда болката,
но ти не си виновен. Аз не съм твоя жертва.

И аз няма да те превърна в моя такава.
Защо ли? Е, не знаеш ли - защото ще страдам.
Да. Сега сърцето ми раздира се... кърви,
но аз съм сигурна, че времето това ще промени!

А сега си тръгвай! Не искам да те виждам!
                                                            Това е моето желание!
Бягай от мен във нейните обятия
                                                и не изпитвай разкаяние!
Това е шансът ми да залепя своето счупено сърце...
И твоят да намериш отново своето щастие.

Казваш ми, че ме обичаш. О, не! Очите ти говорят друго.
Познавам те достатъчно добре,
                                            и мога да надникна в твоето сърце!
Стоиш пред мен. Какво чакаш? Кажи нещо!
Болката те спира ли? Готов си да страдаш, за да бъда аз добре.

Да ти напомня - аз ще се оправя.
Знаеш, че съм силна - винаги е било така.
Но ти стоиш, не си отиваш!
Не искам те държи само тази вина.

Бягай! Животът ти те вика!
А мен пък - думите, да ги запиша във стиха.
И забрави вината си! Изхвърли я!
Пак ти повтарям -
                         аз не съм твоя жертва!
И последно нещо - Бях щастлива!
Благодаря ти за това!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me