uFeel.me
Обсебване на любовта
Автор: dgeorgieff,  2 февруари 2009 г. в 20:36 ч.
прочити: 223

D. Georgieff-Dakov

Обичам те във всеки миг и час.
Да бъда с теб аз,
да те обичам до захлас
това е моят шанс.
Ти липсваш ми и си далече,
аз виждам те във всяко цвете,
оглеждам се във всяка чиста капка
и виждам теб,
бълнувам те и устните ми шепнат тихо,
твоето съзвучно име,
всяка моя мисъл 
рисува твоя образ,
зад всеки ъгъл чакам 
да ме зърнат твоите очи
и така ще е до края,
живеейки ще те бленувам.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me