uFeel.me
Обрулена душа
Автор: avliga,  2 юли 2009 г. в 08:46 ч.
прочити: 334
Не разплаквай ме ти в нощта! Не говори!
Чуй последния зов на любовта...
Жадна оставам - душата гори!
Обичам те! Боли...
Не докосвай ме! Не ме моли!
В сърцето спомен горчи!
Уви! Надежди и мечти!
Обичам те! Върви...
Не разплаквай ме ти в нощта!
Замълчи! Любов от пепел не рови!
Душата обрулена търси мечти -
ще запомня твоите черти...

Вили Карагьозова
15.08.2008г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me