uFeel.me
Образи на желанието
Автор: dgeorgieff,  2 април 2011 г. в 12:52 ч.
прочити: 223
Нощ
с гола жена,
свещ
с оскъдна светлина,
дъжд
в студената тъмнина,
аз съм твоя мъж
с гореща топлина,
нима е ад студен
твоето желание към мен
и моята любов към теб.






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me