uFeel.me
Обладана душа
Автор: zuzara,  31 декември 2011 г. в 22:19 ч.
прочити: 222

Нощ. Сън. Любовно сияние
обладава моята душа.
Звън на сърдечно дихание
обрисува картини в нощта.

Тя сега е по-различна отпреди,
наситена в нюанси романтични.
Трепет. Желание. Неудържани сълзи.
Красива болка. Стъпки лирични.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me