uFeel.me
Обикновени рисунки - 65. Март
Автор: kalin8,  2 март 2013 г. в 10:31 ч.
прочити: 207

Мартеници…

Мартеници греят

в бяло и червено

Завързани, закичени

със обич

в ранна утрин -

в първия му ден.

Слънцето усмихва се,

макар все още

някак си - студено -

в прозореца,

доскоро заледен.

Навън

почти измела снеговете,

весела е Баба Марта.

Една усмивка

има ли за мен?!

 

Б.Калинов-Странник

02.03.2013г.

Пловдив

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me