uFeel.me
Обичай
Автор: voda,  30 март 2012 г. в 00:18 ч.
прочити: 473
Стареем с теб. И всичко остарява:
цветя и птици... времето дори.
И любовта е зрънцето сред плява,
което ще ни прави по-добри.

И в колкото любови си се вричал,
ти толкова живота си живял.
Тръгни, човече. Влюбвай се. Обичай.
Самият Бог затуй те е създал.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me