uFeel.me
Обичай ме...
Автор: nel88,  16 март 2009 г. в 22:19 ч.
прочити: 320
Обичай ме, дори когато
обичаш друга в този свят.
Обичай ме - недей да страдаш
така ще си до гроб богат.

Обичай ме, дори да знаеш,
че нямаш място в моят ден
и трудно е да си признаеш,
че още влюбен си в мен.

Обичай ме, дори когато
я гледаш нея в тез очи
вина затуй недей изпитвай,
защото в погледа ще проличи.

Обичай ме, дори да знаеш,
че тя е предана съпруга
докосвай и целувай страстно
за теб да няма сякаш друга.

Обичай ме, дори в сянка
и в твоя сън едно лице
да бъда нека и държанка,
но всичко да е в твоите ръце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me