uFeel.me
Обичай ме
Автор: поля,  31 януари 2009 г. в 02:32 ч.
прочити: 285

Обичай ме, не ме променяй,
остави ме да си бъда аз.
Решиш ли в мен да видиш друга,
любовта ще се превърне в мираж.

Обичай ме, не ме променяй,
живота ни променя сам.
Неизвестните във мен са много,
но ще ме любиш повече по път неизвървян.

А аз желая те различен!
Донеси ми утро, но позволи ми да съм с теб и вечерта.
В усмивка и в сълзи ще те обичам,
но не спестявай нищо в пози и лъжа.

В огнището на любовта, така подкладено,
игриви пламъци ще се преплитат в нас
и дори след време малко поугаснало,
ще ни сгрява до последния ни час.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me