uFeel.me
Обичай ме
Автор: janker,  12 юни 2011 г. в 16:05 ч.
прочити: 915
Погледни ме с любов,
с очи красиви,
и с усмивка вълшебна,
докосни сърцето ми.
Не съм богат,
не съм и беден,
думите са излишни,
защото знам -
моето богатство си ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me