uFeel.me
Обичай ме, дори да съм далече
Автор: Maria_Vergova,  25 януари 2010 г. в 21:12 ч.
прочити: 239

Обичай ме,  дори да съм далече.



Обичай ме,  дори да съм жестока с теб.



Обичай ме,  дори и да те мразя.



Обичай ме,  дори и с друга да си ти.



Обичай мен,  когато я целуваш



и   моя  образ  виждай  в нейните очи!



Обичай мен,  щом тя те гали нежно.



Жадувай само мойте ласки,  моя  плам!



И устните ти,  в устните й щом се впият,



ти пак представяй си,  че мен целуваш с жар!



Обичай ме! Не ме забравяй!



Сънувай ме! Търси ме с поглед,  с глас...



Жадувай ме! По мен изгаряй!



И... може би ще се завърна аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me