uFeel.me
Обичаше ме някога
Автор: ve_si_to,  9 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 423
Обичаше ме някога,нали?
Поне така нощем ми шептеше!
И искаше да вярвам,че отдавна е така...
че за мене си създаден,че си моята съдба!!!
Помниш ли как бягах от твоите ръце,как плачех вечер като мъничко дете?
Помниш ли когато казах думи две – мигът в който ти подарих своето сърце?
Обичаше ме някога,нали?
Къде изчезна любовта ти?
На другата ли я дари?Сега тя ли ти е мечтата?
Помниш когато каза,че обичаш само мен?
Помниш ли че искаше да ти вярвам всеки ден?
Помниш ли когато ти повярвах?
Когато за първи път тихо ти прошепнах,че обичам теб?
Помниш ли ти нашите мечти-как нощем си мечтахме...
Вечно с теб да сме сами...
Обичаше ме някога,нали?
За теб аз бях мечтата...
Всички ли оплиташ с тези лъжи,че и мен-горката?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me