uFeel.me
Обичаш ли ме ти?
Автор: nina_89,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 513
Едно момиче те обича,
но ти не си разбрал това,
погледни го в очите и
ще разбереш,че е така.
Едно момиче всяка вечер
на сън ръцете ти държи
и този сън ще бъде вечен,
ако не го усетиш ти.
И ето тази вечер,
както всяка друга,
тя до прозореца стои
вместо весела усмивка
сълзи в очите и блестят.
Момичето-това съм Аз.
Момчето-това си Ти.
Едно те питам аз кажи
ОБИЧАШ ЛИ МЕ ТИ?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me