uFeel.me
Обичане
Автор: ZlatkaMircheva,  20 май 2013 г. в 12:23 ч.
прочити: 150
Не е въпрос на пари, красота или пък стил,
нито е въпрос на разум, правилност или логичност.
То е чувство най-първично, страст и привличане,
то е най-съвършеното и истинско обичане!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me