uFeel.me
Обичам
Автор: Belieber,  5 юли 2011 г. в 10:15 ч.
прочити: 218
Обичам, когато
затворя очи,
да виждам теб!

Обичам, когато
винаги във
съзнанието си ми ти!

Обичам, когато
докосваш с ръка
сърцето си!

Обичам тръпката,
която създаваш
във сърцето ми!

Обичам всичко
в теб, разбери,
завинаги ще
останеш във мене ти,
ЗАПОМНИ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me