uFeel.me
Обичам
Автор: maggi4ka,  13 януари 2011 г. в 19:14 ч.
прочити: 525

Колко пъти до днес съм се лъгала...

Че обичам, че била съм обичана...

Колко пъти била съм в заблудата...

Колко пъти от всичко отричах се...

Днес мога да кажа ОБИЧАМ...

Днес искам да викна на всеки:

\"Хей, виж ме - нима не разбираш - щастлива съм!!!

Той е моето ВСИЧКО и аз го усещам!!!\"

И колко пъти погледна към тебе

откривам най-чистото чувство...

И колко пъти усмихвам се само от спомена,

как нежно с любов ме прегръщаш.

Твоят поглед говори ми вместо теб...

В очите любими потъвам...

И там преоткривам и себе си...

И зная, че вече те имам...

А колко обичам да видя усмивката -

онази... специалната... само за мене...

И зная щом видя я, всичко е -

по-красиво, по-лесно, по-истинско!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me