uFeel.me
Обичам вечно
Автор: malkoto_kote,  21 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 472
1. Блестиш ти в моето сърце
като огнена искра,
но палиш ти пожар
и няма начин да го угася!
2. Къде изгуби се любовта
която ти изпитваше към мен?
Не зная аз това,
но ще науча някой ден.
3. Помни ще те обичам вечно
докато на този свят съм аз
и докато сърцето ми горещо
не спре да бие някой ден и час!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me