uFeel.me
Обичам те
Автор: beibi,  25 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1148
Обичам те безумно...
не зная как да го изразя...
Обичам те и това е,
две най-прости думи на света...

Обичам твоята усмивка...
да ме буди във нощта...
и тихо да нашепва...
до теб съм мила не си сама...

Обичам да плувам в твоите очи...
лазурния бряг ми напомнят...
с големите сини вълни...

Обичам те по-силно,
по-страстно от преди...
любов не помня аз такава...
обичам те,обичам те помни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me