uFeel.me
Обичам те
Автор: Mimonche,  16 юни 2009 г. в 12:53 ч.
прочити: 432
Обичам те, но не на думи,
а със очите и ръцете ми;
с нозете, погледа безумен,
когато вгледаш се в лицето ми.

Обичам те, тъй както мога,
със всеки дъх и всеки миг;
и пламвам, жадна съм, за Бога,
да срещна с поглед твоя лик.

Обичам те, защото ти
си хаоса, бушуващ в мен.
С теб душата ми лети
и преобръща моя ден!

13:57
11.06.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me