uFeel.me
Обичам те!
Автор: poli_,  7 август 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 489
Не те обичам, защото си мил,
а просто защото си ти;
не те обичам, защото си нежен,
а просто защото си ти;
не те обичам заради очите ти красиви,
а просто защото си ти;
не те обичам, заради това, което имаш,
а въпреки това, което си!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me