uFeel.me
Обичам те...
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1113
Виждам свещта да
се топи върху плътта ти...
И те обичам.
Виждам огъня да
свети във косите ти...
И те обичам .
Виждам ръцете ти
сплетени в моите...
И те обичам .
Искам чувства,
огрени от моите
за да обичам.
Искам устните,
докоснати от моите
за да обичам.
Искам косите ти,
разпилени по чаршафа,
за да обичам.
Обичам те!
За да си далеч от мен.
Обичам те!
За да не те докосвам.
Обичам те,
за да изгарям като свещ
върху плътта ти..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me