uFeel.me
Обичам те!
Автор: nejnabg,  2 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 626

Обичам денем да те гледам,

докато до мене ти седиш.

Обичам нощем да мечтая

как ли сладко спиш.

 

Искам аз да те докосвам,

да целувам твоите страни.

Да те изпивам с поглед аз желая.

Да прехвърчат между нас искри.

 

Обичам твоята усмивка,

копнежът ми по твоето сърце.

Обичам нежната милувка

на твоите пламенни ръце.

 

Искам ти да си до мене,

да споделяш моя земен път.

Да ме обичаш вечно аз желая,

докато сърцата изгорят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me