uFeel.me
"Обичам те"
Автор: sisiFF,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 695
Всеки път, когато плача,
разочарована от мен самата,
ти в прегръдките си ме скриваш
и поемаш с мен вината.
Дори когато всеки мой приятел,
предател се оказа,ти ръка подаде ми
и в тежкия момент от мен не се отказа.
Колко много мъка с теб споделих.
В радост и успехи с теб се веселих.
В тези моменти откривам каква любов в себе си тая.
Силата, с която те обичам с думи не бих могла да изразя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me