uFeel.me
Обичам те
Автор: krisito_pisito,  23 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 572
Обичам те с буйна страст
Обичам те с препълнено сърце
Обичам те тихо казвам аз
С протегнати към теб ръце
И ти ми се усмихваш мило
С усмивка толкова чаровна
И моето сърце се е стопило
От любов към тебе тъй миловна

Да знаеш само колко те обичам
И как се чувствам аз без теб
И колко, колко пъти аз се вричам
Да остана завинаги до теб
Без теб не мога да живея
Не мога да се радвам на света
Не мога ни да тичам, ни да пея
Без тебе мили мой, как ще преживея?!

Без тебе ще вървя като съдена
С очи в които леден страх гори ..

Как искам аз да си до мене
Да милваш ти моите коси
И твоето сърце да ми нашепва
"Обичам те - Обичай ме и ти!”


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me