uFeel.me
Обичам те
Автор: AleX_LoVe,  21 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 777
Обичам те, казвам ти аз,
Обичам те, казвам ти в този късен час!
Обичам те, ако трябва ще го изкрещя с всичкия си глас,
Обичам те, две думи само казвам ти!
Обичам те, две думи, но означаващи много нали?
Обичам те, сърцето крещи!
Обичам те, идвай, но не си отивай ти,
Обичам те, не карай сърцето ми отново по теб да тъжи!
Обичам те, направи ме най-щастлива,
Обичам те, накарай от любов дъха ми чак да спира!
Обичам те, докосвай ме в нощта,
Обичам те, събуди в мен страстта,
Обичам те, целувай ме сега!
Обичам те, забрави всичко друго сега
Обичам те, кажи ми и ти в нощта!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me