uFeel.me
Обичам те
Автор: bofara,  19 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 708
Никой няма да узнае
колко много те обичам.
Всеки ден ще ти го казвам,
във любов ще ти се вричам!

Но кое е туй, което
истински ще те накара
Да обикнеш само мене?
Да изпиташ силна вяра!

Туй, което тук се крие. Тук се крие,
във сърцето. И с надежда завладява
възрастния и детето.

И отново, омагьосан,
във любов ще ти се вричам!
Ще ти давам туй, което
силна обич се нарича!
Ще ти шепна във ушето,
колко много Те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me