uFeel.me
Обичам те
Автор: momo752,  1 април 2011 г. в 11:20 ч.
прочити: 426
Drums & momo752

Нещо в погледа ти има,
нещо странно или пък греша,
отиваш си, нали, тръгваш
затова и в очите ти има тъга...
Тръгвай и за миг не съжалявай,
но не се обръщай назад ще видиш сълзи
не ме виждай никога такава,
за да не видиш колко боли.


В погледа ми нещо има,
това е моята любов.
Любов нежна и свята,
но забранена от живота суров.
Чувствата не мога повече да крия
обичам те и винаги ще е така
и когато сме двама ще преборим
тази жестока съдба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me