uFeel.me
Oбичам те
Автор: sladuranka,  20 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 637
Обичам те-въздушно нежна,в нежна младост като на ангела сънят,и сън си ти вещателен за тиха радост в нерадостта на моя път,и първи път за изповед в сърце ридае доброто и грехът,и ето ден-и ето тъмнина е.Обичам те,защтото плуваш в полумрака на своя ден,и в океан мъгла се взирам към тебе устремен.Обичам те,защото се усмихваш-кротка пред застрашителна съдба,и няма да ме спре(заштото аз те любя!)ни уко,ни молба-и себе си ,да погубя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me