uFeel.me
*Обичам те завинаги!*
Автор: mechtaq_za_teb,  8 февруари 2009 г. в 21:16 ч.
прочити: 1057

Казах ли ти днес, че те обичам?
Колко влюбени са моите очи?
Пияна съм, не зная как да те наричам!
Но зная, че за мен си всичко ти!

Казах ли ти днес, че те желая
повече от всичко и от всеки на света?
Разсеяна от тебе, аз не спирам да мечтая!
На небето ти си само моята звезда!

Казах ли ти днес, че те прегръщам
и дори когато ти не си до мен?
Срамежливо, в мислите си в теб се гушвам!
Внасяш светлина и обич в моя ден!

Казах ли ти днес, че те целувам?
И със сладки устни, и с очи!
Нежна, с тебе престраших се и рискувах!
Заедно завинаги! Обичаме се аз и ти!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me