uFeel.me
Обичам те помни!
Автор: butterfly,  7 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 612
Ето слънцето пак изгря,
а в мен тъма.
Още една нощ отмина,
още една безсънна нощ
прекарана в мисли за
теб любов моя,
само за теб.
Аз оставих те. Защо?
Май сгреших...
Не мога да те забравя,
не искам!...
Обичам те безумно много,
но така требваше нямах избор
разбери!!!
ОБИЧАМ ТЕ ПОМНИ!

на Д.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me