uFeel.me
Обичам те още
Автор: polq_vr,  11 май 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 472
Всяка нощ в съня си,
аз ще виждам твойте очи,
всяка вечер с плач заспивам,
заради провалени мечти.
Какво се случи ми кажи
и болката от мене прогони.
Защо в друга ти се вгледа
и влюби се дори,
та нали любовта ни беше
нещото което никой не ще развали?!
Сега не вярвам в мъжките сълзи,
сълзи с който ти ме молеше:
"Обичам те, Обичай ме и ти".
Защо повярвах аз на твойте сълзи,
защо повярвах че и тебе те боли,
та лъга ме жестоко ти
и любовта ми прогони ти?
Добре,
така добре е щом си го решил,
с нея ти сега бъди
и щастлива я направи.
Обичам те...
и тя да те обича ще ти пожелая
и знай че от измама най-много боли
и не се чуди един ден когато
тя с друг ти изневери.
ОБИЧАМ ТЕ и още ще те чакам,
аз вярвам че ще разбереш и ти,
ЛЮБОВТА КОЯТО АЗ ТИ ДАДОХ
НИКОЯ НЕ ЩЕ Я ЗАМЕНИ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me