uFeel.me
Обичам те огнено
Автор: CAMCOH,  9 февруари 2010 г. в 21:15 ч.
прочити: 711
Всичките звезди ще изгоря,
вулканите на пепел ще направя,
пожар обхвана моята душа -
не мога повече да те забравя.

И слънцето ще иска да се скрие,
защото... май ще се опари –
обичането ми е огнена стихия,
която и леда за миг подпали.

Сълзите ми са станали на лава -
света изгарят, щом те няма…
В една камина - много стара -
любовта ми откога те чака…

Но най-обичам да съм тиха свещ,
която с аромат да те обвие.
До моя огън длани да допреш,
ще стане просто... истинска магия.

07.02.2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me