uFeel.me
Обичам те, обичай ме!!!
Автор: kremi1983,  9 юли 2008 г. в 00:28 ч.
прочити: 3421
Душата ми на тебе се обрече,
в мига, в който те позна,
обичай ме и даже отдалече,
пази в сърцето ЛЮБОВТА.

Обичай ме и аз ще те обичам,
тъй както никой досега.
Сама се чудя и отричам,
но вярвам - ти си ЛЮБОВТА.

Обичам те, за мене ти си всичко,
по ценен си от въздуха дори,
и знай така ми липсваш миличко,
душата ми е огън... а той за теб гори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me