uFeel.me
Обичам те 2
Автор: az20sam,  10 юли 2011 г. в 09:32 ч.
прочити: 194

Обичам те!

Не заради кафявите ти очи.

Обичам те!

Защото невероятен си.


Обичам те!

Ще го повтарям всеки ден.

Обичам те!

Кажи същото и на мен.

 

Обичам те!

Как се случи и аз не зная.

Обичам те!

Така ще е до края.

 

Обичам те!

Ти си моята любов.

Обичам те!

Чуй моя зов.

 

Обичам те!

Ти си всичко за мен.

Обичам те!

Ти ощастливяваш всеки мой ден.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me