uFeel.me
Обичам да обичам
Автор: Irresistible,  20 януари 2012 г. в 10:25 ч.
прочити: 260
Обичам хилядите пеперуди,

които хаотично в мен треперят.

Ти сетивата ми със гръм събуди

и щастието си не мога да измеря!

 

Обичам глуповатата усмивка,

която от лицето не залязва.

Обичам теб, така че свиквай,

не те заплашвам, просто отбелязвам.

 

Обичам хилядите мигове,

в които със прегръдките ти се обличам!

Не са легенди, нито митове!

О, Господи! Обичам да обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me