uFeel.me
Обичам Те,Лизи
Автор: bofara,  19 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 467
Обичам те, когато страдам.
Обичам те, когато плача.
Обичам те – от болка падам!
Обичам те – от радост скачам!

Жадувам милите очи
със поглед да погаля.
От тях тъй искрено лъчи
Любов! До болка парят!

Да, парят! Милото лице
желая нейде пак да зърна.
А, тебе, приказно сърце,
със обич цяло да обгърна.

Живях да дам! Живях да имам!
Със теб се раждам от сега!
На тебе, прелестна любима
дарявам чиста любовта!

Обичам те…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me