uFeel.me
Обичам ТЕ !
Автор: Belieber,  5 септември 2011 г. в 19:47 ч.
прочити: 305

Обичам те, защото си ти!
Обичам те, защото ти си
моята радост, защото
ме караш да се чувствам
специална.


Когато съм със теб
съм във друг свят,
свят без тревоги!


Обичам те, защото без теб
аз не знам къде бих отишла,
защото няма смисъл нищо без теб!



Обичам те, дори когато сърдиш се, заради
сладките твой муцунки на сърдитко!


Обичам те, заради всичко в теб - усмивка, трапчинки, нос, лице, уши,
устни, зъбки, пръсти, тяло, очи, походка, маниери, говор, характера ти
и най-вече заради сърцето Ти...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me