uFeel.me
Обичала ли те е някога така Жена
Автор: Petrova_AHETA,  27 януари 2012 г. в 00:03 ч.
прочити: 452
Обичала ли те е някога така Жена,
че със сълзите и ти да се изкъпеш?
Дарила ли ти е друга тази топлота,
заслала с нея път по който да пристъпяш?

Обичала ли те е някога така Жена,
с такава силна обич, че да плачеш?
Да настръхваш от истините в нейните слова,
и образът и на олтар от чувства да окачаш?

Обичал ли си някога така Жена?
Не зная, но обича те една такава,
която в стих си лее обичта,
и по - богата с тази обич става!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me