uFeel.me
Обичах те...
Автор: fantazy,  11 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 438
Колко хубаво ни беше преди,
помниш ли красивите ни дни,
спомени от рая ти дарих,
но напразно е било нали?

Няма полза от това,
че реалността е самота,
обичах ли те аз не зная,
щом забравих те накрая...

Вече осъзнах и прошката ти моля аз,
но не за обич ти прости,
а затова 4е нараних,
твоето добро сърце,което вече ти
отнех!

Има ли любов на този свят?
все това се питам аз,
или всичко е мъгла,потънала от болка и тъга,
обвита във вечна самота...
това е моята и твоята съдба...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me