uFeel.me
Обичах да те гледам в клас
Автор: harryniki,  24 юни 2011 г. в 15:46 ч.
прочити: 349
Обичах да те гледам в клас
как с химикала си играеш,
обичах да те гледам в клас
как просто си скучаеш.

Обичах да те гледам в клас
как навън ти гледаш замечтано,
обичах да те гледам в клас
как сънена пристигаш рано.

Обичах да те гледам в клас -
нослето, устните, очите,
обичах да те гледам в клас,
но ще те виждам вече само във мечтите.

Николай Костов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me