uFeel.me
Обич
Автор: annavlad,  7 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 741

На В.

Беше необходимо да потегли влака за Русе,

да процепи тъжно със свирката си нощта,

за да разбера, че ми е много тъжно сама,

за да разбера, че ми е скучно без тебе сега,

за да прошепна с копнеж твойто име,

за да отроня гореща сълза.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me