uFeel.me
Обич
Автор: feelin,  30 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1270

Кой си ти?
Нима Бог реши грешките ми да прости?
И радост неизмерна с теб да ми дари?
Кой си ти?
Обичаш ли ме или...!?

Какво чувство породи във мен?
Защо тъй прекрасен с теб е
всеки един мой нов ден!?
Помощ! Чувствам се във плен!!!

Мъгливо е сега, погледът е премрежен
Чувствам те до мен...
И сякаш нищо не усещам
освен и твоят дъх стаен!

Кой си ти?
Искам те...моля те, остани!
Няма да го понеса...
ако си тръгнеш и ти!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me