uFeel.me
Обич
Автор: meri-20,  18 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 391
Обичам те,защо сърцето да малчи??
Обичам те и няма да го крия,
защо ли постоянно си в моите мечти,
мечти които за съжаление ти разби?
И всяка божа вечер пак ме гони мисълта,
кога ли пак ще мога да те съзерца.
Но сега оставям всичко на страна,
за да мога да се примиря с жестоката си съдба!
И последният ми ред за последно ще е пак за теб,
да си спомниш миналите дни и моите мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me