uFeel.me
Обич
Автор: min_hetep,  30 март 2011 г. в 19:48 ч.
прочити: 466
Не си мой.
Не те притежавам.
Но и не искам.
Мога само
теб да обичам.
Завинаги.
Просто и чисто
до бяло. Без мисъл.
За да светиш
всред мрака
на лица завистливи.
За да бъдеш
геният-бисер
в студа, непроникнал
в очите ти.
..
Защото обичам.
Отвъд хоризонта.
Без вричане.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me