uFeel.me
Обич
Автор: erga_omnes01,  14 февруари 2011 г. в 11:02 ч.
прочити: 515
Обич дълга, трудна, изморена
колко дъждове в очите си събра,
беше галена и беше наранена,
беше муза,майка,смях,сълза.
Беше скитница през парещи пустини,
и излъгано от зимата кокиче,
беше сън сънуван сто години
оживял в целувка първа на момиче.
Обич дишаща въздишки и мечти,
пламък раждащ се във влюбени очи,
аз те моля, вечно с мен бъди
нека обич да са моите следи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me