uFeel.me
Обич завинаги
Автор: Шкафчето,  15 ноември 2010 г. в 09:37 ч.
прочити: 1022
С тебе двама се обичаме!
За теб копнее моето сърце!
В любов до гроба се обричаме
и сплитаме в едно ръце!

Напук на всичките проблеми,
нас двамата любов ни озари!
Не сме деца, ние вече сме големи,
но детски плам в сърцата ни гори!

Създадени сме, за да се обичаме!
Обичай ме! Обичам те! Завинаги!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me